Jag kommer att säga att jag visste det hela tiden.

Idag, efter jobbet, gick jag och fikade med Malin på Ebbas fik just precis när stormen satte fart ordentligt från gråmolningt till spöregn på två minuter. Vi åt kakor och pratade med dem som jobbade på Ebbas om dumma kunder som verkar finnas exakt överallt. Till slut försvann den lilla skara kunder som varit på fiket och kvar var det bara vi två och smånervös personal som tog isönder glas i takt med grenarna som slog mot plasttaket!
 
Vi blåste iväg till centralen och sen berättar jag exakt vad ni inte vill höra, att pappa hämtade mig och att vi åkte i vår orangea renault till Maxi för att handla. However. Klockan 17.18 ropade de ut att de stängde ner när sista kunden lämnat affären. Jag föreställde mig apokalypsen rakt framför ögonen på oss när de började släcka ner.
Sedan dess har jag suttit på mitt rum och lyssnat på Sia & The Weekend och Jason.
 
Blås vidare vänner.
 
 
 
Vardagligt | | Kommentera |

Elastiska hjärtan

Weekly update; de senaste dagarna har jag sysslat med...

... att krama det vackra ur hösten medans den fortfarande är behaglig och njutit av livet i mindre vågor

...jobbat hela helgen och går in på dag fyra imorgon, men det är okej för alla stammisar där är genomgoa och otroligt bra glädjehöjare!

...gjort en mugcake för första gången... och sen en gång till. Bästa. maten. som. finns.
...min syster drog fram fotofingrarna och knäppte en snap i dålig kvalité på mig innan jag gick hem till Thea och umgicks med några av de bästa vännerna jag någonsin kommer att ha, och sedan vidare på Konsert med fler människor som jag aldrig får nog av på Kitchen & Table. Den helgen, ni.
Vardagligt | | Kommentera |

Har tänkt på föralltid.

 
 
Jag har haft en bra dag (med undantag för nedanstående), och det mest intressanta som jag kan berätta om är att jag har en väldigt snygg lärare som är bra att ha när man inte vill lyssna på orden han säger, att jag spinnat och att det trots allt nog är en av mina favoritsysselsättningar, och sist men inte minst att jag älskar höstdagar i Helsingborg. 
 
Jag har på något klurigt vis lyckats beställa en Parisresa t/r och ska åka nästa torsdag. Det enda, mindre problemet jag har är att jag för en timme sedan upptäckte att jag ska stanna till den tredje december... enligt biljetten alltså! Tanken var ju att stanna i fyra dagar, inte en månad...! Jag har från och med midnatt sju dagar på mig att lösa detta. Fortsättning följer...
Vardagligt | | Kommentera |
Upp