Du får göra vad du vill med mig ikväll


Igår började jag packa i min turkosa samsonite för att vi ska åka till Barcelona imorgon. Åh jag är så himla förväntansfull trots att vi åker för att spela FN-Rollspel. Jag som aldrig satt min fot i Spanien!

Sen hämtade Sofia mig i sin fina bil och vi åkte ner till Margaretaparken och lade ut fyra filtar och skulle plugga inför Barcelona. Från halv två till klockan sex läste vi fem sidor högt, och annars åt vi bara. Sofia köpte två Siaglassar och riskakor och vindruvor och sånt säger man helt enkelt inte nej till.
 
I
Klockan sex trillade det in människor från både min och Sofias klass, vi går ju i parallelklasser, så det var bara så himla underbart att det var blandat med människor som grillade på engångsgrillar och spelade gitarr och kubb tills det blev mörkt.
 
Idag kom Sofia och sa att hon kunde skjutsa hem mig om jag slutade tidigt, vilket jag fick, och istället för att åka hem åkte vi till Väla och jag handlade både en parfym och en jacka. Det var inte riktigt planen så att säga.
Nu packas det (läs ser på Grey's Anatomy) och planeras. Detta ska bli så jäkla bra.
Vardagligt | | Kommentera |

Det är en skam men det är din ära

 
Puh. Superduper kvickt dygn, och jag svirade och gjorde helsingborgsnatt med två kanonbra tjejer igår. Idag har jag och mami shoppat på tok för mycket, och att bik bok släppte Angelica Blicks kollektion idag och att H&M har en conscious kollektion att dö för förenklade ingenting. Nu -> ett glas med fina vänner.
Vardagligt | | Kommentera |

They say the best stories come from the worst nights


Idag hade jag kostymbyxor och converse på mig. Hur kan jag aldrig haft kostymbyxor på mig innan?

Jag snodde en tugga från Elins äpple. Min glugg lämnade bevis.
Sen såg jag på min fina kompis Elins teaterföreställning. Hon var superduktig och jag är så stolt och glad över att hon är en vän till mig.
 
Sen har jag tänkt på en sak. Eller snarare så vill jag dela med mig av det. Det var någon som sa till mig att man lyssna på låtarnas melodi eller beat... eller på texten. Jag kan inte stå ut med en låt som inte har en meningsfull text. Inte alls. Så därför ska ni få tre fina låtar med fint innehåll som jag kan ligga och lyssna på och stirra i taket till. 
 
Signs, Bloc Party; Beating Heart, Ellie Goulding; Call Me Up, Wakey!Wakey!. Det ni. Musik med text.
 
 
Vardagligt | | Kommentera |
Upp