Och stjärnorna gav upp dom också

Jag vet att jag är otroligt dålig på att updatera er om mitt liv - möjligtvis pågrund av att det inte är särskilt intressant, och kanske för att jag är en moln av kaos för tillfället. Sista året på gymnasiet pinar lika mycket som det leker! Jag vet också att när jag väl updaterar är det oftast bilder på mig själv, vilket i sig kan vara rätt så tråkigt, tycker ju jag. 
 
Oavsett så rullar här nu in en mindre sådan...
Jag spenderar mina dagar åt Sons of Anarchy och White Collar och vänner och resbokning - vilket också betyder att jag då och ger plugget en förbittrad blick, men inte mycket mer. 
 
Idag är det äntligen helg, efter en vecka som kommer efter lov och som varit så otroligt näst intill outhärdlig och lång. Jag gick ut och gick imorse och tränade hemma, hur dumt det än låter, och drack thé innan lilla ödåkra drog till Helsingborg. Vi såg på teater innan lunch, och jag blev helt tagen av all spänning och sanning som fanns i teatern, som kretsade kring Balkankrigen - som ju i sig är så himla hemska och förfärliga. 
 
Nu pluggar jag - yes I am - och ska strax iväg för att sitta barnvakt. Nu, vänner, -> Helg med nittionårsmiddagar och välgörenhetskonserter följt av en sjuhelvetes kommande vecka.
 
 
Vardagligt | | Kommentera |

Dansar som en idiot


Igår så mötte jag upp Julia för en recap sedan senast vi sågs. Mycket mindre dramatiskt denna gång. 
I
Vi tog till Utposten och delade på en flaska vitt och åt jordnötter och pratade på från nio till elva innan vi gick upp mot drottninggatan och mötte upp E och gick ner till Steakhouse och drack en Tequila och en Tabascoshot. Jag hade aldrig druckit en Tabascoshot förut så jag satt och drack upp Es öl innan vi gick till McDonald's och jag åt morötter. 
Vardagligt | | Kommentera |

Och vi är klara nu så låt mig bara vara fri en stund

Nu är det fredag, och hela familjen tittar på hockey, förutom jag då som sitter och låtsas fast egentligen tittar på SoA. För er som inte har kommit underfund med det ännu så är jag en komplett och helylle tv-serie nörd, som i stort sett inte klarar av att leva utan en bra serie på datorn. Netflix är mitt liv. Typ. 
Nej, skämt åsido. 
Idag är det fredag och även om solen inte skiner så sitter livet där det ska. Jag ska iväg till Båstad om några timmar för Tacokväll, och imorgon har jag planerat lunch med M och drinkar med J och kanske möjligtvis om en dag klarar av att innehålla mer fint och bra, på filmkväll med mina Maltakompisar. 
Helgen är lovande och jag förnekar att det är skola på måndag så bra som jag möjligtvis kan.
 
Until next time - Fredagsfint
 
 
 
Vardagligt | | Kommentera |
Upp