Stoppa tiden och dansa med dig

Typ jag just nu. HUR har man en Skypeintervju?! Panik! Allt känns helt okej men det här med hur det går till via en kamra oroar mig en aning. Liksom, hur ska jag kunna sitta här i köket och svara på frågor i 90 minuter? Va? Va?
 
Dessutom drömde jag att jag skulle gifta mig med en barndomsvän inatt, men det blev sjukt omständigt och problematiskt, och till slut helt icke-bröllopigt, inte alls som tänkt. Jag vaknade mer förvirrad än jag någonsin varit över en dröm förut. Drömmer alla sådant här? Betyder alla drömmar något?!
 
 
Vardagligt | | Kommentera |

Time flies and you're the pilot

 
Jag och Evelina var på fest nu i helgen, och vi pratade rätt mycket om det här med tiden och hur saker och ting har förändrats på bara ett halvår, ett år. Hon sa något som var så sant men också lite som en chock när jag tänkte på det. Idag finns det nog inte en enda person som jag har samma relation till som jag hade för ett år eller ett halvår sedan. Hur konstigt, sorgligt och förvånande är inte det egentligen? Det är ju så sant. 

En annan sak som vi kom till insikt med i helgen var att vi fattades vårt, som Evelina sade, crew. Å andra sidan var det ett tag sedan vi var sådär tighta, men vi kommer väl alltid vara det när vi väl ses också. Det har varit vi fyra nästan hela gymnasietiden. 
 
Och helt ärligt är jag nästan lite stolt och glad att vi inte alla sitter hemma och väntar på att något ska hända. Från att vi reste till London i början av tvåan har jag varit så glad att jag har så modiga och äventyrliga vänner. Alla fyra sticker iväg, lever livet lite. Ellinor är i Paris och jag är så otroligt glad för dig! Jag åker till Dublin om 14 dagar och jag har aldrig mått så bra över ett beslut i hela mitt liv. Linnea och Evelina gör en Asienresa i vår.

Hur bra är inte vi, egentlign?
Vardagligt | | 4 kommentarer |

How I knew this story would break my heart

Ikväll har jag hunnit med en himla massa! Först hämtade jag upp Emil och Niklas för att gå på... Rögle match. Nu blev det olyckligtvis inte som så, då vi hade två biljetter till dagens match och två till en match nästa månad. Vi fick ett gott skratt och en tur tillbaka till Helsingborg, där vi gick lite på väla och köpte med oss Max hem till Emil. Sen dansade vi och myste en stund innan jag hämtade upp en god vän och stack på partaj för Mikaela och Lisette som flyr landet till Australien om typ en vecka. 
 
Helt fantastiskt bra blev den hur som helst, och jag hann hem för lite mys framför Arrow innan jag hämtade mina föräldrar från en middag.
 
 
 
Vardagligt | | Kommentera |
Upp