Take the crown without falling down

Helgen har flugit förbi, och jag har haft en perfekt sådan. I fredags hade vi team night out på en bar som heter Bernard Shaw (tips, tips) innan vi sprang vidare till Opium och jag och en kollega trillade ur taxin klockan fem på morgonen hemma hos mig. Ibland blir jag glad att jag går ut så sällan för då blir det så förbannat bra när det väl händer!
 
Jag bokade en biljett hem över studenten också, mest för att jag känner att några av mina bästa vänner går ut, men sedan är jag väl lite hemmasjuk också. Inte som så att jag vill bo hemma, men jag saknar familjen och mina vänner och då är det väl inget fel med att ta chansen att trilla hem torsdag till söndag?
 
Igår kom Ulrika hit och vi drack vin, drinkar och lagade riktig fredagsmat hemma hos mig. Hon lämnar oss nästa helg så nu försöker vi spendera all tid i världen med varandra så att vi inte saknar varandra allt för mycket sen!
 
Här är en fin gränd tillsvidare. Dublin är finare än fint.
 
Dublin | | Kommentera |

You say it could get better but you never see

Happy saturday. Det började bra och har slutat med en liten dipp nu på kvällskvisten. 
 
För första gången har jag liksom känt mig helg felplacerad sedan jag kom hit. Lite trasig så att säga. Jag saknar mina vänner som vet vem jag verkligen är. Som är okej med att jag inte tycker om att gå ut och festa varje helg och som vet vad jag faktiskt tycker om att göra. Jag vet inte, det blev bara knepigt.
 
På en roligare not så startade dagen med brunch hos min granne Gosia som bor i porten bredvid. Jag sprang ner i myskläder och vi drack kaffe och gjorde omelett. Sådant som jag vill minnas föralltid. 
 
Till middag skulle jag göra Scones. Läs skulle, försökte. Min ugn har visat sig vara väldigt effektiv och när jag efter 10 minuter öppnade den blev det fullständigt kalabalik i min lilla lägenhet och branlarmet gick och jag sprang som en panikslagen galning och öppnade fönster och dörren ut i trappuppgången i rädsla för att brandkåren skulle dyka upp utanför. 
 
Den person som tyckte att det var smart med tre meter (mer eller mindre) i takhöjd och att sätta brandlarmet där tänkte inte på alla vi som råkar bränna saker som scones i ugnen. 
 
Hur som haver så har jag börjat göra det lite hemma här nu, och jag tänkte visa er lite.
 
 
Dublin | | 3 kommentarer |
Upp