High Hopes

Idag är det äntligen lördag, och veckan har masat sig fram till helg. Måndag, tisdag och onsdag var sådär smärtsamt långsamma för nästan alla här omrking. 
 
Ikväll ska vi har tacoskväll hos Shane som jag inte riktigt vet var han bor eller hur vi ska ta oss dit, haha! Men det ska bli jätteroligt att få ihop allesamman. Det är både roligt och tråkigt men vi jobbar så himla olika tider alla tre tjejer. Så ikväll smäller det igen!
 
 
Dublin | | Kommentera |

Living in the fast lane

Dagarna går så snabbt att jag inte hinner med och jag har så himla roligt på vägen att jag inte hinner med att dela med mig av det. 
 
Klockan är 21.55 och jag har precis kommit hem från en Sushikväll på Yamamori som öppnade mina ögon HELT när det kommer till Sushi. Jag är matglad men det är inte ofta som mat får mig att njuta som dagens sushi! Adryan och Tina fyllde år så femton var vi från LinkedIn som satt och jämförde språk mellan våra tio olika nationaliteter, skrev namn på Arabiska och skrattade åt ingenting. Precis som det ska vara liksom. 
 
Veckan har varit otroligt långsam, men rätt som det är är det snart helg igen. Imorgon ska vi iväg på Teamnight, eller som jag gärna kallar det... Vinprovning! Jag har det så bra jag. 
 
Snart är det fyra månader i den här staden, mer kilon än så har jag gått upp och fler roliga nätter och dagar har jag haft här än jag haft i hela mitt liv innan detta. Jag har stunder när jag funderar på hur det skulle vara att bo hemma igen eller resa iväg och backpacka men det finns verkligen ingenting här på jorden som skulle göra mig lyckligare än jag är här. 
 
Jag har så mycket som jag skulle vilja visa alla jag känner där hemma, och trots att det finns hundratals som säkert känner exakt som jag om en annan plats så spricker jag nästan av den känslan. 
 
Jag ska verkligen försöka uppdatera här lite mer, för det händer ju väldigt mycket och jag är hemskt dålig på att dokumentera det!
 
 
Dublin | | Kommentera |

Var inte så hård mot dig själv och ditt hjärta

Hej! Jag är vid liv!
 
Det har verkligen blivit vardag häromkring, och jag har joggat till jobbet både igår och i måndags. Det är isande kallt i Dublin och jag har sökt mig utanför Temple Bar om helgerna!
 
Jag har börjat fundera mer på att flytta, men är inte riktigt säker på vilket som är smartast. Fördelen med att stanna här är att jag kommer kunna spara betydligt mycket mer pengar och kanske kunna flytta upp en våning om jag har ordentlig tur. Jag har ju dessutom inte ansträngt mig för att göra detta till ett "hem" för att jag tänkt flytta. Å andra sidan så blir det inte riktigt hemma på elva kvadrat eller så.
 
Fördelen med att flytta är ju självklart att det kan bli närmre jobbet och mindre ensamt. Mindre kyla och säkrare område är garanterat. Jag vet dock att det kommer att bli dyrare! 
 
Jag vet helt ärligt inte riktigt vad jag ska ta mig till. Alls. Ni får hemskt gärna flika in om ni har en åsikt i det här - detta om något är en tid för bekräftelse haha! 
 
Förutom det så börjar det gå upp för mig att detta faktiskt är mitt hem nu, och jag mår bra. Det är så stort för mig att säga så. Jag mår bra. Inte jättebra, utan att må bra är bara så stort för mig. Det har gått mer än tre månader sedan den 3 November och jag börjar sakna familjen där hemma. Det är inte mycket som jag saknar med hemma, men att krama om min släkt och mina närmsta vänner, det skulle jag inte säga nej till just precis nu. 
 
Några klipp på en välmående Hp och ett vackert Dublin och ett par goa vänner:


Elevator snap, check!

Late night pints at The Old Storehouse.

Grand Canal Docks.

Blurrig Liffey mitt i natten.

Elevator snap från idag!

En pub som har sällskapsspel är en fulländad pub. 
And Irish guy and a Swede.
Dublin | | Kommentera |
Upp