Walking on sunshine

Idag fullkomligt strålar Dublin, vilket är konstigt för att det snöade igår. Tråkiga med detta är att mina problem lägger sig på hög. Igår vaknade jag klockan fyra på morgonen av smärta i örat. För alla som inte riktigt känner mig så är det rätt standardiserat för mig att det är något fel med mina öron. Hur som så låg jag hemma igår hela dagen, och gav ett försök på att jobba idag samt figurera ut hur försäkringen fungerar med jobbet. Fick gå till banken och plocka ut pengar för att mitt kort fortfarande inte kommit sedan jag lyckades gå vilse från det. 

Men bortsett från det är det en himla fin fredag i Irlands huvudstad. Jag var inom och köpte ett par byxor och åt lunch med Roxanne innan mitt öra totalt freakade igen och jag gick hem och dammsög. Jag har en tendens att stöka ner rejält under några veckor för att sedan städa och få det tiptopp under några veckor och sedan går det liksom i en ond spiral. Inte lätt i ett så litet utrymme heller!

Leeson Street 
Början på Grafton Street
Ett nystädat rum. Alltså, lägg gärna märke till att jag verkar ha mer resväskor än vad jag har saker i rummet!

Trevlig helg!
Dublin | | Kommentera |

This is home

Jag vet att jag inte är något vidare på att uppdatera er, men här kommer något litet! Jag är trots problem med skatten (?!) världens lyckligaste, några (flera) kilo tyngre svensk.
 
Jag har börjat gå runt och känna mig så himla hemma i denna staden och det gör mig så otroligt glad! 
 
Jag har spenderat min tid på jobbet, med drinkar efter jobbet och sena nätter med mina fina vänner. Livet hade inte kunnat ge mig mer tur än det här.


Dublin | | Kommentera |

A beginning song


Såhär fint var det vid mitt jobb när jag kom dit runt nio idag! Detta var efter den mest helvetiska morgonen i Dublin hittills. För första gången sedan jag kom hit vart det -2 celcius när jag gick utan för dörren. No prob, eftersom att kylan här är så mycket mildare än där hemma. Tji fick jag när jag rundade hörnet vid bushållsplatsen och halkade på världens största isfläck, landade på svanskotan och armbågarna och lätt slog i huvudet. Precis bakom busshållsplatsen. 
 
Jag var himmelskt nära på att vända hem när andra bussen vägrade släppa på fler och jag fick gå till en annan busshållsplats, halvt säker på att min svanskota var i tusen delar. Sedan spillde jag kaffe över halva mig på jobbet. 
 
Som tur var fick vi världens godaste lunch, OCH amerikanska pannkakor på eftermiddagen för att halva Dublinkontoret åkte till Los Angeles för en vecka i helgen. Pannkakor vs. LA... mjaaaa. Men det funkade som plåster på världens sämsta dag!
Dublin | | Kommentera |
Upp