Och stjärnorna gav upp dom också

Jag vet att jag är otroligt dålig på att updatera er om mitt liv - möjligtvis pågrund av att det inte är särskilt intressant, och kanske för att jag är en moln av kaos för tillfället. Sista året på gymnasiet pinar lika mycket som det leker! Jag vet också att när jag väl updaterar är det oftast bilder på mig själv, vilket i sig kan vara rätt så tråkigt, tycker ju jag. 
 
Oavsett så rullar här nu in en mindre sådan...
Jag spenderar mina dagar åt Sons of Anarchy och White Collar och vänner och resbokning - vilket också betyder att jag då och ger plugget en förbittrad blick, men inte mycket mer. 
 
Idag är det äntligen helg, efter en vecka som kommer efter lov och som varit så otroligt näst intill outhärdlig och lång. Jag gick ut och gick imorse och tränade hemma, hur dumt det än låter, och drack thé innan lilla ödåkra drog till Helsingborg. Vi såg på teater innan lunch, och jag blev helt tagen av all spänning och sanning som fanns i teatern, som kretsade kring Balkankrigen - som ju i sig är så himla hemska och förfärliga. 
 
Nu pluggar jag - yes I am - och ska strax iväg för att sitta barnvakt. Nu, vänner, -> Helg med nittionårsmiddagar och välgörenhetskonserter följt av en sjuhelvetes kommande vecka.
 
 
Vardagligt | |
Upp